Het verhaal van CacaoLuck
Al heel zijn leven is Luc gek van chocolade, geen pralinewinkel is veilig voor hem. De doener in hem besloot om ze, als hobby, zelf te gaan maken. Hij volgde de avondopleiding chocolatier voor het aanleren van de basis. Familie en vrienden waren alvast dolenthousiast met de wekelijkse aanwinst die hij meebracht uit de les. Aangemoedigd door hen en de vorderende vaardigheden begon Luc thuis te experimenteren. Voilà, het idee geboren om er een beroep van te maken. Om zich nog meer te bekwamen volgde Luc een professionele opleiding in dagonderwijs en richtte een atelier in.
“Ik kan mijn creativiteit kwijt in het zoeken naar passende vormpjes, in het uitdenken van nieuwe recepten en in het werken met kleurtjes in pralines. Bewust met voeding omgaan is zeer belangrijk voor mij en daarom gebruik ik alleen de beste chocolade van Belgische kwaliteit en enkel natuurlijke en pure ingrediënten. Smaakstoffen maak ik zoveel mogelijk zelf met natuurlijke producten en kleurstoffen haal ik uit superfoods. Een volgende stap is de zoektocht naar pralines met minder suiker zonder in te boeten aan smaak. De perfectionist in mij keurt een praline alleen goed als die écht goed is. En zo wil ik ze ook tot bij jou krijgen. - Luc”
Om deze reden sturen wij de pralines liefst niet per post op, maar brengen we ze persoonlijk bij jou of kan je ze zelf op 2 adressen ophalen, zodat de creaties ongeschonden blijven. En je een blij gevoel krijgt bij het openen van een doosje CacaoLuck-pralines.
Het verhaal is nog maar pas gestart en we zijn volop bezig met de uitbreiding van het assortiment. Er liggen leuke ideeën op de plank waar we heel veel zin in hebben. Volg CacaoLuck op Facebook of Instagram om van de laatste nieuwtjes op de hoogte te blijven.
Heel graag laten we jou kennismaken met onze overheerlijke artisanale pralines. Geniet ervan!
CacaoLuck wil graag je feedback. Post een review op ons profiel.