Ambachtelijke pralines
In het assortiment CacaoLuck pralines vind je zowel de klassieke pralines als een selectie van onze speciale pralines. Alle pralines worden met de hand gemaakt en gevuld. De pralines zijn gevuld met verfijnde vullingen zoals praliné, ganache, botercrème of gianduja.
Bewaring
Pralines worden het best bewaard bij een temperatuur van 18°C, op een droge, donkere plek. Het is af te raden deze in de koelkast te bewaren, gezien de hoge luchtvochtigheid uitslag kan veroorzaken. Desondanks zijn pralines met uitslag nog perfect eetbaar, ze zien er alleen niet meer zo appetijtelijk uit, maar hebben niets van hun smaak verloren.
Houdbaarheid
De houdbaarheid staat aangegeven op het doosje en verwijst naar de pralines die het minst lang houdbaar zijn, hoewel het perfect mogelijk is om sommige van deze pralines langer te bewaren. We raden je aan om de slagroompralines het eerst op te eten.
Maar waarom zou je pralines lang willen bewaren? Geniet er met volle teugen van nog voor de houdbaarheidsdatum is verstreken en bestel gewoon een nieuw doosje. En probeer (in de toekomst) dan ook eens de speciale pralines als je deze nog niet geproefd hebt. Stuk voor stuk pronkwerkjes waarvoor tijd, noch moeite is gespaard.
Allergenen
(1) Soja
(2) Melk (lactose)
(3) Noten
(4) Gluten (gerst, tarwe)
(5) Eieren
(6) Alcohol